Mazda 6 autóbérlés Győrben

Bérleti díjak:

1-5. napig:
15000 Ft/nap

6-10. napig:

13500 Ft/nap

11. naptól:

13500 Ft/nap

Mazda 6 2.2D autóbérlés Győrben adatok:

Jogosítvány: B kategória
Szállítható személyek: 5 fő
Üzemanyag: Dizel
Hengerűrtartalom: 2200 cm3
Váltó: Manuális
Klíma: Automata klíma
Tolatóradar: Nincs
Tempomat: Nincs
Kaució: 100000 Ft
Kilométer limit: 300 Km/nap
Limit feletti km ára: 25 Ft/Km
Egyéb felszereltség: Rádió, Elektromos ablak, Központi zár
Mazda 6 autóbérlés Győrben
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Mazda 6 2.2D autóbérlés Győrben

Győrben bérelhető kedvező áron ez a Opel Astra 1.4 autó. Hívj fel, egyeztessünk időpontot, nézd meg az autót és már bérelheted is. Az autó átlagfogyasztása 7 liter, így rövidebb és hosszabb utakra is ideális választás. Kézi váltó, dízel kivitel. Szállítható személyek száma 5 fő, akik kényelmesen elférnek a tágas utastérben. A kényelemről a szervokormány, az elektromos ablak, a központi zár, az MP3 lejátszó, USB csatlakozó, tempomat és a klíma gondoskodik.

Mazda 6 autóbérlés Győrben
Mazda 6 autóbérlés Győrben

Akár egy napos, akár hossztávú bérlésben gondolkodsz, nézd meg a kölcsönzési feltételeket és ha kérdésed van tedd fel nyugodtan, hívj fel és mindent megbeszélünk. Telefonszám +36 1 445 4213.

Kölcsönözz nálunk bérjárművet és kedvezményekkel, akciókkal várunk! Áraink alakulása függ a kölcsönzési idő hosszától és időszakonként egyéb kedvezményeket is adunk. Hívj fel (telefonszám: +36 1 445 4213) és egyeztessünk időpontot. A járművet nyitvatartási időben tudod átvenni illetve leadni (hétfő-péntek 08:00 -16:00; szombat- vasárnap zárva). A nyitvatartási időn kívüli átvételről minden esetben személyesen szükséges egyeztetni a telephely vezetővel. Ilyen esetben a bérbeadó telephely nyitási díjat jogosult felszámítani.

Mazda 6 2.2D autóbérlés Győrben

Ingyenes autópályadíj a megye területére és ingyenes határátlépési engedély EU-s országokba. Tervezd meg az utad, és már indulhatsz is. Amennyiben már legalább 1 éve már van jogsid hívj fel, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot a bérléshez.

Ha szeretnéd kibérelni ezt az autót, hívj: +36 1 445 4213

Autóbérléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ha kéred, kollégáink munkaidőben 30 perecen belül visszahívnak (akár külföldön is), és AZONNAL segítenek neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb járművet.

 
 
Scroll to Top