Autóbérlési feltételek

Miért előnyös bérelni?

Tervezhető költségek

A szállítás, utazás költségei előre tervezhetők, a bérleti díjon felül nincsenek további kiadások, úgy mint szerviz költségek, alkatrész költségek, adók, biztosítási díjak, gumikopás, stb..

Azonnali csereautó

Nem engedheted meg magadnak, hogy a munkára, vagy egyéb célból használt járművek kiessenek a munkából, kiessenek a használatból, ezért meghibásodás esetén a lehető leghamarabb elvégezzük a javítást, vagy cserejárművet biztosítunk.

Kitűnő műszaki és esztétikai állapot

Járműveink az általunk biztosított rendszeres karbantartásnak köszönhetően kitűnő esztétikai és műszaki állapotban vannak, ez bizonyára jó benyomást teszt majd ügyfeleidre is. Ezen túlmenően a gépkocsi használat teljes idejére biztonságot, és nyugalmat kínálnak részedre.

Gazdaságos jármű üzemeltetés

Korszerű járműveinket olyan jármű-információs rendszerrel láttuk el, amellyel folyamatosan ellenőrizhető a jármű és a járművezető. Így nagymértékű üzemanyag megtakarítás érhető el. Mivel a gépkocsipark rendszeresen karbantartott, és modern összetételű, ezért a gépkocsik üzemanyag fogyasztása is kellően pénztárcakímélő részedre.

Az adminisztrációt mi intézzük

Időt és pénzt takarítasz meg azzal, hogy nem kell adminisztrációs ügyekkel foglalkoznod. Mi mindent elvégzünk helyetted, legyen az biztosítási-, rendszám-, adó- vagy műszaki ügyintézés.

Rugalmas alkalmazkodás, Flottakezelés

A bérleti konstrukcióink révén rugalmasan tudsz alkalmazkodni minden feladathoz, ezáltal versenyképesebbé válsz. Bérelned elegendő arra az időszakra, amikor épp használod a gépkocsit. Így időszakos, szezonális, vagy alkalmi gépkocsi használat miatt nem szükséges gépkocsit beszerezned.

Előírások betartása

A törvényi szabályozások egyre szigorúbbak. Neked olyan szállító járműre van szükséged, amely mindenkor tökéletesen megfelel az előírásoknak. Ezt maradéktalanul biztosítjuk részedre.

Egyedi arculati igények

Nagy fontosságot tulajdonítasz céged imázsának? Hosszú távú bérlet esetén saját grafikával, logóddal láthatod el járműveinket.

Mi szükséges a bérléshez?

 • A kaució összege: 80 000 – 300 000 forint. Amennyiben a gépkocsit sofőrrel bérled, nem kell kauciót fizetned.
 • 11 napon túli bérlésnél minden esetben egyedi bérleti díjat és egyedi km limitet kínálunk, így biztosítva, hogy a legkedvezőbb bérleti díjat kapd. Kérjük, küld el igényed weblapunkon keresztül, e-mailen, telefonon vagy látogass el személyesen telephelyünkre.
 • Amennyiben olyan útszakaszt használsz, ami díjköteles, nálunk tudod megvásárolnia a matricát a bérlést megelőzően, amire egyedi kedvezményt biztosítunk. A bérautóink többsége esetén, a bérbeadás helyszínére érvényes megyei matricáért nem kell fizetned, azt ajándékba kapod.
 • Autóinkat tisztán adjuk át, a bérleti idő befejeztével ugyanígy kérjük visszahozni azokat, ellenkező esetben 2500 – 10000 Ft + áfa közötti takarítási díjat számítunk fel, attól függően, hogy milyen mértékű takarítás szükséges.
 • Minden újonnan megkezdett 24 óra újabb egész napnak számít, és ennek megfelelően kerül számlázásra. Az ettől való eltérés kizárólag különleges vagy előre egyeztetett bérleti időtartam esetén lehetséges.
 • A gépkocsik minden szükséges hatósági engedéllyel rendelkeznek a forgalomban tartáshoz.
 • A bérleti díj tartalmazza a kötelező- és adott autóknál a Casco biztosítások díját, mely 10 % önrészt tartalmaz, de minimum 100.000 Ft. A biztosítás nem érvényes felni- és gumisérülés, valamint az utastérben keletkező károk esetén.
 • A bérleti díj nem tartalmazza sem az üzemanyag költségeket, sem pedig egyéb szolgáltatások költségét, például: parkolási bírság ügyintézést, gépkocsi kárügyintézést, gépkocsi javítási ügyintézést, parkolási bírság ügyintézést, közterület felügyeleti bírság ügyintézést, rendőrségi ügyintézést, takarítási költségeket, takarítási ügyintézési költségeket, stb…
 • Szükség esetén csereautót biztosítunk.
 • Szabad férőhely függvényében autóját a bérlés idejére zárt telephelyünkön hagyhatja ingyenesen.

Szükséges okmányok

 • Személyi igazolvány vagy útlevél
 • Lakcímet igazoló hatósági igazolvány
 • Közüzemi számla a lakcímre vonatkozóan
 • Jogosítvány
 • Adóigazolvány
 • TB hatósági igazolvány
 • Cég esetén cégbírósági bejegyzési határozat
Scroll to Top