Opel Astra 1.4 klímás autóbérlés Győr, kedvező áron

Autóbérlés Opel Astra 1.4 Győrben kedvező áron

Bérleti díjak:

1-5. napig:
10970 Ft/nap

6-10. napig:

10970 Ft/nap

11. naptól:

9500 Ft/nap

Opel Astra 1.4 klímás autóbérlés Győr, kedvező áron adatok:

Jogosítvány: B kategória
Szállítható személyek: 5 fő
Üzemanyag: Benzin
Hengerűrtartalom: 1400 cm3
Váltó: Manuális
Klíma: Automata klíma
Tolatóradar: Nincs
Tempomat: Van
Kaució: 100000 Ft
Kilométer limit: 300 Km/nap
Limit feletti km ára: 25 Ft/Km
Egyéb felszereltség: Rádió, Elektromos ablak, Központi zár
Autóbérlés Opel Astra 1.4 Győrben kedvező áron
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Opel Astra 1.4 klímás autóbérlés Győr, kedvező áron

Győrben bérelhető kedvező áron ez a Opel Astra 1.4 V16. Nézd meg az autót és már bérelheted is. Az autó átlagfogyasztása 7 liter, így rövidebb és hosszabb utakra is ideális választás. Kézi váltó, benzines kivitel. Szállítható személyek száma 5 fő, akik kényelmesen elférnek a tágas utastérben. A kényelemről a szervokormány, az elektromos ablak, a központi zár, az USB csatlakozó, tempomat és a klíma gondoskodik.

Autóbérlés Opel Astra 1.4 Győrben kedvező áron
Autóbérlés Opel Astra 1.4 Győrben kedvező áron

Akár egy napos, akár hossztávú bérlésben gondolkodsz, nézd meg a kölcsönzési feltételeket és ha kérdésed van tedd fel nyugodtan, hívj fel és mindent megbeszélünk. Telefonszám +36 1 445 4213.

Kölcsönözz nálunk bérjárművet és kedvezményekkel, akciókkal várunk! Áraink alakulása függ a kölcsönzési idő hosszától és időszakonként egyéb kedvezményeket is adunk. Hívj fel (telefonszám: +36 1 445 4213) és egyeztessünk időpontot. A járművet nyitvatartási időben tudod átvenni illetve leadni (hétfő-péntek 08:00 -16:00; szombat-vasárnap zárva). A nyitvatartási időn kívüli átvételről minden esetben személyesen szükséges egyeztetni a telephely vezetővel. Ilyen esetben a bérbeadó telephely nyitási díjat jogosult felszámítani.

Olcsó autóbérlés Opel Astra 1.4 Győrben kedvező áron

A határ átlépési engedély az EU tagországokba és a megyei autópálya használat ingyenes. Tervezd meg az utad, és már indulhatsz is. Kaució 10 000 Ft, mely tartalmazza az autópályadíjat egész Magyarország területére és az ingyenes határátlépési engedélyt az EU tagállamokba. Amennyiben érdekel ez az Opel Astra, hívj fel, vagy töltsd ki az adatlapot, ne feledd megadni a várható futási kilométert.

Ha szeretnéd kibérelni ezt az autót, hívj: +36 1 445 4213

Autóbérléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ha kéred, kollégáink munkaidőben 30 perecen belül visszahívnak (akár külföldön is), és AZONNAL segítenek neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb járművet.

 
 
Scroll to Top