Volkswagen Golf autóbérlés Győr, kedvező áron

VW Golf autóbérlés Győr, kedvező áron

Bérleti díjak:

1-5. napig:
15000 Ft/nap

6-10. napig:

10000 Ft/nap

11. naptól:

8500 Ft/nap

Volkswagen Golf autóbérlés Győr, kedvező áron adatok:

Jogosítvány: B kategória
Szállítható személyek: 5 fő
Üzemanyag: Dizel
Hengerűrtartalom: 1968 cm3
Váltó: Automata
Klíma: Automata klíma
Tolatóradar: Nincs
Tempomat: Van
Kaució: 100000 Ft
Kilométer limit: 300 Km/nap
Limit feletti km ára: 25 Ft/Km
Egyéb felszereltség: Rádió, Elektromos ablak, Központi zár
VW Golf autóbérlés Győrben, kedvező áron.
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Volkswagen Golf autóbérlés Győr, kedvező áron

Kedvező áron bérelhető ez a kitűnő műszaki és esztétikai állapotban lévő VW Golf kombi autó. Az autó 650 literes csomagterével és 5 literes fogyasztásával akár rövid, akár hosszú utakra is ideális választás. ha kirándulnál vagy nyaralnál egy jót a barátokkal vagy a családdal ne gondolkozz sokáig. Hívj fel, nézd meg az autót és már indulhattok is. Már 1 naptól bérelhető, kedvező áron. Napi futási limit 300 km, túlfutási díj 25 Ft/km. Válaszd ezt az autót ha hosszú útra indulsz és igazán kényelmesen szeretnél utazni. Hatalmas csomagterébe biztosan be fog férni az összes csomagotok és az utasoknak is marad bőven hely, ők is kényelmesen utazhatnak. A vezetői élményről a tempomat, az elektromos ablak, az audio eszköz és a központi zár gondoskodik.

VW Golf autóbérlés Győr, kedvező áron
VW Golf autóbérlés Győr, kedvező áron

Akár egy napos, akár hossztávú bérlésben gondolkodsz, nézd meg a kölcsönzési feltételeket és ha kérdésed van tedd fel nyugodtan, hívj fel és mindent megbeszélünk. Telefonszám +36 1 445 4213.

Kölcsönözz nálunk bérjárművet és kedvezményekkel, akciókkal várunk! Áraink alakulása függ a kölcsönzési idő hosszától és időszakonként egyéb kedvezményeket is adunk. Egyes esetekben van lehetőséged némi alkura is, hívj fel (Telefonszám: +36 1 445 4213) és egyeztessünk időpontot, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot. A járművet nyitvatartási időben tudod átvenni illetve leadni (hétfő-péntek 08:00-16:00; szombat-vasárnap: zárva). A nyitvatartási időn kívüli átvételről minden esetben személyesen szükséges egyeztetni a telephely vezetővel. Ilyen esetben a bérbeadó telephely nyitási díjat jogosult felszámítani.

Olcsó autóbérlés – Volkswagen Golf autóbérlés Győr, kedvező áron

 Tervezd meg az utad, és már indulhatsz is. Amennyiben szeretnéd kibérelni ezt az Renault Megan autót töltsd ki az alábbi űrlapot a bérléshez.

Ha szeretnéd kibérelni ezt az autót, hívj: +36 1 445 4213

Autóbérléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ha kéred, kollégáink munkaidőben 30 perecen belül visszahívnak (akár külföldön is), és AZONNAL segítenek neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb járművet.

 
 
Scroll to Top